AGILITYRESULTATER

Nordnæsdalen 22. og 23 juni 2013

 (bilde fra Stord)

Monica Nordtveit Brandvik med Luna.

Lørdag 22 juni 2013

Klasse 1 Hopp:  Disk,  Klasse 1 Agility: 8 plass

Søndag 23 juni 2013

Klasse 1 Hopp: 5 plass,  Klasse 1 Agility: 2 plass

 

Stavanger 10.-12.mai 2013.

Ingrid Angeltveit og Odin sine resultateter i helgen. Gratulerer.

Fredag: 2.pl hopp og 2.pl agility.
Lørdag: 1.pl hopp, disk i ag.
Søndag: 4.pl hopp, disk i ag.
 

 

Bergen 23. og 24. juni 2012 

Ingrid og Odin, Bergen 23.- 24. juni 2012. Klasse to.

Resultater: Lørdag: 3.plass agility og 1. plass hopp.

Søndag: 1.plass agility og 3. plass hopp.

Her er en fornøyd Odin etter helgas konkurranse. Gratulerer!

 

 

 

Referat fra agilitystevnet 9.-10. juni.

Tekst og foto: Cassandra G. Jespersen

I helgen som var arrangerte Fitjar-Stord Hundeklubb og Haugesund og Omegn Hundeklubb dobbeltstevne i agility på Nysæter Ungdomsskole sin fotballbane. Mange blide ekvipasjer kom i sine bobiler og campingvogner fra både Bergen, Haugesund, Karmøy og Stavanger. Værgudene var på vår side og gjorde nok sitt til at dette ble et vellykket stevne som flere av helgens deltakere har skrytt av i ettertid!

Dommer for stevnet var Per Berg Kirkevold fra Skien, en omgjengelig og blid kar som tok seg tid til å svare på spørsmål og komme med råd til de som måtte ønske det innimellom slagene. Simon Noel fra Bergen var dommerelev og følgelig den som tegnet banene. Han er en sindig og grei mann som i hvert fall undertegnede synes bygger spennende og morsomme baner. Selv briefet jeg bare klasse 1-banene og disse bød på et par utfordringer. Dog et par utfordringer jeg aldri rakk å støte på med min egen hund da hun stakk til skogs etter det første hopphinderet for å hilse på banemannskapet.

Stemningen var høy både på banen og langs ringen. Latteren satt løst i alle telt og det var bare blide fjes å oppspore. Vi var svært heldige med været denne helgen - sol og ikke FOR varmt. Det var nok noen som dro hjem med lettere solbrente kropper, og kafeen vår kunne melde om et høyt mineralvannkonsum gjennom helgen. For de firebente var det vannslange tilgjengelig på stevneplassen slik at også de fikk kjøle seg ned litt.

I partyteltet ble det solgt både kaker og kaffe, lapper, pølser og brus. Man blir både tørst og sulten av slike lange og aktive dager med hundene i sommervarmen.

Jeg vil benytte anledningen til å skryte litt av en av Fitjar-Stord Hundeklubbs yngste medlemmer. Hanna er 14 år og trener både lydighet og agility sammen med sin blandingshund, Kira. Denne lille tassen er ikke den enkleste hunden å trene, og det kreves en liten dose tålmodighet fra førerens side. På stevnet i helgen jobbet Hanna som en helt ute på banen. Kira var litt vanskelig å få i gang, men Hanna ga alt hun hadde og viste veldig fin og tydelig føring. Jeg har til nå ikke sett en ekvipasje få mer applaus enn det denne gjorde da de forserte det siste hinderet på søndag!

Vi i FSHK vil takke de medlemmene våre som så ivrig hjalp til under stevnet og som gjorde sitt til at ting gikk knirkefritt, enten dere jobbet i kafeen, som banemannskap, skrivere eller søppelplukkere! Det gjelder også dere andre frivillige, og selvsagt alle dere i HOHK!

Vi gratulerer følgende av våre mest aktive medlemmer med flotte resultater!!

Camilla Linløkken med Rino (border collie): 4. plass i Hopp på lørdag.

Monica Nordtveit Brandvik med Kanjan's N-Luna (shäferhund): 3. plass i Agility på lørdag. 2. plass i Agility og 7. plass i Hopp på søndag.

Tora Engevik Olsen og Minnlett's Next Secret "Lucas" (shetland sheepdog): 4. plass i Agility og 2. plass i Hopp på søndag.

Vidar Fredriksen og Tikkabi's Xanti (belgisk fårehund, tervueren): 5. plass i Hopp på lørdag. 5. plass i hopp og 5. plass i Agility på søndag.

Ingrid B. Angeltveit og Odin (border collie): 2. plass i Hopp kl.2 på lørdag. 1. plass i Agility (feilfritt og napp!) og 2. plass i Hopp (også feilfritt og napp!) på søndag.

Flere bilder fra helgens stevne vil bli lagt ut her.

 

 

Bergen 17. og 18. september

I helga (17 og 18 sept) var det agilitykonkurranse i Bergen og medlemmene våre gjorde det kjempebra!

Ingrid stakk av med to 2. plasseringer, en 4.pl, og en 5. pl. på lørdag. Hun fikk også en 1. pl og en 2. pl. på søndagen. Vidar fikk blant annet en 3. plassering og gjennomørte mange gode løp! Tora fikk en 4 plassering og Mona fikk flere gode plasseringer. Godt jobba alle sammen!!

 

  Odin

 

 

Agilityresultat fra Karmøy 24. og 25. september.

På lørdag var det 7 ekvipasjer fra klubben som startet!

På lørdag var bl. a. Ingrid og Odin best med 3. plass.

På søndagen kom Ingrid og Odin på 1. plass,

Irene og Vanja på 2. plass,

Monica og Luna på 4. plass i agility klasse 1s.

Kjempegodt jobbet alle sammen!